SlovenskýEnglish
Zmenšiť textZväčšiť text

1.2.2010 SNEHULIAKOVO

 01.02.2010

Bohatá snehová nádielka a voľný deň polročných prázdnin priviedol ZK Ideálnej mládežníckej organizácie Úsmev v spolupráci s Obecným úradom k myšlienke zorganizovať v našej obci Hažín stavanie snehuliakov. Vystrojení a vyzbrojení skrášľujúcim materiálom pre snehuliakov sme sa stretli o 10.00 hod. pred Obecným úradom. Veľké voľné priestranstvo pred úradom priam lákalo k tvorivosti, a po necelej hodine sa pod šikovnými rukami našich detí menilo na malú krajinu Snehuliakovo. Počasie bolo tiež ako na objednávku.
Po skvelej zábave so snehuliakmi, keď si deti v rámci hry nielen utužovali vzťahy, ale učili sa aj vzájomne spolupracovať, teplý čaj a chutné čokoládové pečivo prišlo vhod. Akcia ale pokračovala ďalej super sánkovačkou na našom umelo vytvorenom kopci. Sánkovali sa všetci bez rozdielu veku, aj babka s vnukom. Najmenší účastník mal iba 2 roky a najstarší 68 rokov.
Snehuliaci krášlia okolie Obecného úradu,  každého okoloidúceho hneď upútajú a vyčarujú úsmevy na tvári.
Deň polročných prázdnin sme si teda užili naplno. Už teraz sa tešíme a veríme, že Perinbabka nám sneh dopraje aj budúcu zimu. Takto si v našej obci užívame aj v chladných zimných mesiacoch, o zábavu máme vždy postarané.